Kruidnoten granola
Als de dagen korter worden en de geur van de herfst weer in de lucht hangt, is het tijd om de keuken in te duiken en iets heerlijks te maken!
25 min.
Deze kruidnoten granola is het ultieme herfstontbijt. Met havermout, stukjes amandelen en natuurlijk de onmisbare kruidnoten, is dit een perfecte traktatie voor in je yoghurt, als topping of om zo van te snoepen. Snel en makkelijk te maken. Gegarandeerd een favoriet!
- Aantal porties: voor 1 pot granola
- Bereidingstijd: 25 min.
- Benodigdheden: oven, ovenschaal of bakplaat met bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de havermout met de amandelstukjes, speculaaskruiden, zout, ahornsiroop en olijfolie in een kom.
- Verdeel het mengsel over een met bakpapier bekleedde bakplaat of ovenschaal. Bak de granola 15 tot 20 minuten af. Schep halverwege om.
- Laat de granola afkoelen en voeg dan pas de stukjes kruidnoten toe. Bewaar de kruidnoten granola in een luchtdichte pot 1 tot 2 weken. Genieten maar!
Opmerkingen (0)