Crunchy granola

Hieronder is een recept uitgeschreven, maar varieer ook zelf naar eigen smaak met granen, noten, zaden, pitten, specerijen, etc.
- Aantal porties: Voor 2 á 3 porties
- Bereidingstijd: 10 min. + 45 min. oventijd.
- Keukenbenodigdheden: Mengkom, vork, garde of mixer, spatel, bakplaat en een bakpapier.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 140 graden.
- Mix de droge ingrediënten door elkaar.
- Prak 1 rijpe banaan tot een prutje.
- Klop 1 ei-eiwit helemaal op.
- Roer dit beiden door de droge ingrediëntenmix tot één geheel.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel hier de granola op.
- Stop de granola voor zo'n 40-45 min. in de oven op 140°C.
Check tussendoor af en toe of het niet te hard gaat. Sommige ovens/ovenstanden gaan nu eenmaal harder dan de andere. Dat zou zonde zijn!











Opmerkingen (0)