Choco baked oats met pecannoten en gebakken banaan

0 review
Baked oats zijn niet meer te missen. Probeer deze heerlijke choco baked oats en geniet van een warm ontbijtje!
5 min. + 20 min. oventijd
Choco baked oats met pecannoten en gebakken banaan

Tegenwoordig wordt brood als ontbijt regelmatig vervangen voor de meest mooie ontbijttaartjes, warme havermout, smoothie bowls en ga zo maar door. Ik kan je vertellen dat dit feestelijke ontbijt maar een paar minuten kost om te maken, daarna kun je de oven het werk laten doen en vervolgens genieten van een heerlijk warm en voedzaam ontbijt!

  • Aantal porties: Voor 1 ontbijtje.
  • Bereidingstijd: 5 minuten + 20 minuten oventijd
  • Keukenbenodigdheden: Ovenbestendig schaaltje, een kommetje en een pan.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Prak de helft van de banaan, bewaar de andere helft.
  3. Voeg de havervlokken, het bakpoeder, cacaopoeder en amandelmelk bij de geprakte banaan en roer goed door.
  4. Breek de pecannoten in wat kleinere stukjes en roer samen met de chocolade druppels door het beslag (houd van beide een klein beetje apart voor bovenop).
  5. Giet het beslag in een ovenbestendig schaaltje en verdeel nog wat extra chocoladedruppels en pecannoten over de bovenkant.
  6. Bak in 20 minuten gaar in de oven.
  7. Bak ondertussen de andere helft van de banaan in een klein klontje roomboter goudbruin.
Choco baked oats met pecannoten en gebakken banaan
Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Ontbijt recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Pecannoten Raw
Pecannoten Raw De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 4,50

Havervlokken
Havervlokken De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 1,69

Chocolade Druppels Puur 70,5%
Chocolade Druppels Puur 70,5% De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 5,95

Cacaopoeder
Cacaopoeder De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 3,50

Bakpoeder
Bakpoeder De Notenshop
Waardering:
94% of 100

Vanaf 2,25