Black Friday Marathon: 5% korting op ALLES!

ACTIE: Chocolade cashewnoten melk 500 gram voor maar €3,50! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten! Klik hier!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen! Klik hier!

Black Friday Marathon: 10% korting op alle kruidnoten & pepernoten! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Pijnboompitten 300 gram met 30% korting! Klik hier!

Black Friday Marathon: 50% korting op 500 gram bananenchips! Klik hier!

Black Friday Marathon: Tot wel 80% korting op Sale-producten! Klik hier!

Black Friday Marathon: Chocolade pinda's melk 1kg voor €4,95! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: 25% korting op kokosolie geurloos (bio) 500 ml! Klik hier!

Bundt cake

5
(1)
Is het geen plaatje deze Bundt cake, heerlijk om te maken op een rustige zondagmorgen zodat iedereen mee kan genieten.
10 min. + 90 min. oventijd
Bundt cake

Een Bundt cake is vernoemd naar de vorm waarin hij gebakken wordt. Het is eigenlijk een soort tulband maar dan met een luxe naam. Versier de cake met vers fruit of met een heerlijke chocolade drip. Genieten maar!

  • Aantal porties: 15 plakken.
  • Bereidingstijd: 10 minuten + 90 minuten bakken.
  • Keukenbenodigdheden: 1 bundtcake vorm, een kom en een handmixer.

Bereidingswijze

  1. Meng de droge ingrediënten (behalve cacao) bij elkaar.
  2. Meng daarna de natte ingrediënten tot een gladde massa en voeg dit toe aan de droge gemixte ingrediënten. Let op: meng dit goed tot een geheel.
  3. Doe de helft van het deeg in een vorm die is afgeveegd met kokosolie en bestrooid met bloem.
  4. Meng de cacao met de rest van het deeg en voeg toe aan de bovenkant van het deeg.
  5. Bak op 170°C ongeveer een uur tot anderhalf uur tot de cake klaar is!

Tip: Om te kijken of de cake binnen een uur klaar is, prik met een satéprikker in de cake om te kijken of het beslag niet afgeeft.

Dit bericht is geplaatst in Bakrecepten, Gebak recepten, Dieet en getagged met Cacaopoeder

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie