Vegan lemon cheesecake cups

1 review
Deze makkelijke cheesecake cups met citroen hebben het allemaal! Het is super eenvoudig te maken en is allemaal veganistisch!
15 min. + 1 uur opstijftijd
Vegan lemon cheesecake cups

BEREIDINGSTIJD 15 minuten

TOTALE TIJD  75 minuten

PORTIES +/- 12-14 cups  

Bereiding:

Voor de bodem:

  1. Doe de amandelen en hazelnoten in een keukenmachine en maal het fijn tot meel.
  2. Voeg de kokos, dadels en zout toe. Als de dadels nog te hard zijn, laat ze dan voor 10 minuten weken in heet water. Mix alles in de keukenmachine tot het een geheel is.
  3. Verdeel de mix over de bodems van de muffin bakvormpjes en druk het goed aan. 
  4. Zet de muffin bakvorm in de vriezer terwijl je de vulling maakt.

Voor de vulling:

  1. Doe de cashewnoten, kokosyoghurt, citroensap, dadels en vanille extract in de keukenmachine en mix het tot een glad en romig geheel.
  2. Haal de muffin vorm uit de vriezer en verdeel de vulling over de muffin vormpjes. Vul de vormpjes helemaal en strijk het glad met een lepel. 
  3. Besprenkel nog wat geraspte kokos bovenop.
  4. Zet de muffin vorm weer terug in de vriezer voor 1 uur.
  5. Na een uur is de vulling stevig en kun je de muffin vorm uit de vriezer halen. Serveer de cups meteen!

Geloof me, na één kun je niet stoppen...!

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie