Vegan wentelteefjes met een vleugje eiwit

0
(0)
Wentelteefjes zijn heerlijk bij een echt zondagsontbijt of paasbrunch. Deze wentelteefjes zijn een gezondere variatie op de traditionele wentelteefjes en daarnaast ook helemaal vegan!
15 min.
Vegan wentelteefjes met een vleugje eiwit

Deze vegan wentelteefjes zijn een heerlijk alternatief voor de klassieke versie. In plaats van eieren gebruik je plantaardige melk en voor een eiwitboost kun je vegan eiwitpoeder toevoegen. Garneer ze met toppings naar keuze en voeg wat extra plezier toe met paaseitjes voor een feestelijke paasbrunch!

  • Aantal porties: 2
  • Bereidingstijd: 15 min.
  • Keukenbenodigdheden: diep bord, koekenpan en een vork of kleine garde

Hoe maak je eiwitrijke wentelteefjes?

  1. Doe de eiwitpoeder, suiker en kaneel op een diep bord en meng dit.
  2. Schenk de amandelmelk en het vanille extract op het bord en meng dit tot alle klontjes weg zijn.
  3. Verhit de boter in een koekenpan en doop één snee brood 10 seconden per kant in het mengsel.
  4. Leg het sneetje brood in de pan en bak beide kanten goudbruin.
  5. Herhaal stap 3 en 4 tot alle wentelteefjes zijn gebakken.
  6. Garneer de wentelteefjes met de toppings naar keuze. Geniet van de vegan eiwitrijke wentelteefjes!
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten, Lunch recepten en getagged met Vanille extract, Kaneel

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Chat with us