Wegens drukte kan het voorkomen dat je order later wordt bezorgd dan dat je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak!

Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt
95% van 100
9.5 / 10
Toon alle reviews

Tropische boekweitpap

4
(4)
Weer even een zomers, zonnig ontbijtje na die regenachtige dagen van de afgelopen week! Hoewel ik het heerlijk vind om dan weer warm te eten, breng ik toch weer even het zomergevoel terug zo.
Tropische boekweitpap

Weer even een zomers en zonnig ontbijtje na de regenachtige dagen van afgelopen week! Hoewel ik warme ontbijtjes heerlijk vind, brengt dit recept toch weer dat fijne zomergevoel terug.

Ik heb weer eens boekweitpap gemaakt – een romige en makkelijke afwisseling voor havermout. Deze keer in een tropische variant. Die moet je echt eens proberen!

Bereiding

Zet de avond van tevoren de boekweit klaar om een nacht te weken in dubbel zoveel water en de citroensap. In de ochtend, spoel de boekweit goed af en doe alle ingrediënten (behalve de toppings) in een blender. Kijk hoeveel plantaardige melk je nodig hebt, een scheutje zou voldoende moeten zijn. Doe de pap in een kom en garneer met je toppings.

Dit bericht is geplaatst in Ontbijt recepten, Zoek op ingrediënt en getagged met Citroen

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie