Het lekkerste rozijnenbroodje maak je zo!

1 review
Het lekkerste rozijnenbroodje maak je natuurlijk gewoon zelf! Dit pareltje staat binnen 40 minuten op tafel en is naast glutenvrij ook nog eens lactosevrij.
15 min. + 25 min. oventijd
Het lekkerste rozijnenbroodje maak je zo!

Een tof glutenvrij rozijnenbroodje maar dan helemaal voor jou alleen, als dat geen feest is! Rozijnenbrood is iets wat ik graag at, het liefste met een plakje oude kaas. Man, man, man, wat kon ik daarvan genieten! Doordat de gluten roet in het eten gooiden heb ik mijn favoriete broodje even geparkeerd. Eerder bedacht ik al een aantal glutenvrije recepten voor glutenvrij rozijnenbrood. Maar hier is dan een mini versie die je niet hoeft te delen. Gewoon voor de momenten dat je snel wil genieten van een lekker plakje Hollands geluk zonder al te lang in de keuken te moeten staan! Dit wil je! Glutenvrij, lactosevrij én voor de liefhebbers verantwoord genieten!

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed de bodem van het springvormpje met bakpapier en vet de randen in.
  2. Spatel alle ingrediënten door elkaar. Je zal zien dat er een stevig beslag zal ontstaan.
  3. Verdeel het beslag over de bodem van het springvormpje. Schuif jouw glutenvrije rozijnenbroodje de oven in voor een bruiningskuurtje van zo’n 25 a 30 minuten. Houd jouw broodje wel in de gaten, iedere oven werkt tenslotte anders.
  4. Laat het glutenvrije rozijnenbroodje afkoelen buiten de oven.
  5. Serveer jouw parel met een glimlach en geniet! Snijd er plakjes van of eet hem puur. Lekker met een plakje oude kaas!
Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Ontbijt recepten, Lunch recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie