Chaffle met gerookte zalm

1 review
Een heerlijke hartige wafel in combinatie met gerookte zalm, rucolasla en pijnboompitjes. Een perfecte harmonie van ingrediënten!
15 min.
Chaffle met gerookte zalm

Een heerlijke hartige wafel in combinatie met gerookte zalm, rucolasla en pijnboompitjes. Deze smaken staan perfect met elkaar in harmonie en wanen je voor even in een heerlijk restaurant waar je aan het genieten bent van een luxe lunch. Soms mogen we onszelf ook wel eens verwennen met een lekkere lunch en dat hoeft niet altijd moeilijk te zijn of veel tijd in beslag te nemen. Deze heerlijke chaffle is in nog geen kwartier gemaakt en heeft een lage moeilijkheidsgraad.

  • Aantal porties: 1
  • Bereidingstijd: 10 min. + 5 min. baktijd
  • Keukenbenodigdheden: Mengkom, wafelijzer en een kleine koekenpan
  • Voedingswaarden: 565kcal, 4,5 gram koolhydraten, 34,8 gram eiwit en 44,1 gram vet

Bereidingswijze

  1. Verwarm het wafelijzer voor en smeer deze in met olie.
  2. Pak een kom en klop hier het ei in en meng met de peper, zout en paprikapoeder.
  3. Voeg er het teentje knoflook, amandelmeel en geraspte kaas aan toe en meng alles goed door elkaar.
  4. Leg op iedere wafelplaat een hoopje kaasmengsel en bak in zo'n 5 minuten de wafel gaar.
  5. In de tussentijd rooster je de pijnboompitjes in een pan op een middelhoog vuur.
  6. Haal ze uit het wafelijzer, leg ze op een bord en dresseer het verder af met de sla, gerookte zalm, pijnboompitjes en truffelmayonaise.
Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Hoofdgerecht recepten, Bijgerechten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie