Bonenburgers

0 review
Heerlijke bonenburgers voor tijdens het diner.
20 min.
Bonenburgers

Een bonenburger spreekt misschien niet direct heel erg aan, maar het is een verrassend lekker hapje! Daarnaast zijn ze super snel en simpel om te maken. Probeer het snel uit!

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg wat bakpapier op de ovenplaat.

Doe de kidneybonen in een diepe kom en prak ze fijn met de achterkant van een lepel. Snij de bosuitjes in fijne ringetjes en voeg deze bij de fijngeprakte bonen, samen met de overige ingrediënten. Meng alles goed door elkaar heen zodat de ingrediënten goed verdeeld worden.

Rol nu met je handen kleine ‘balletjes’ van het bonenmengsel. Druk ze plat, zodat ze de vorm krijgen van een kleine burger en leg ze op het bakpapier. Doe de burgers ongeveer 20 minuten in de oven, waarbij je ze halverwege met een spatel omdraait zodat beide kanten goed garen!

Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Lunch recepten, Hoofdgerecht recepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Havermout
Havermout De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 1,75