Spelt Banket Mix
Met de spelt banket mix van De Notenshop bakt u gemakkelijk zelf de lekkerste gevulde koeken en sloffen.
Vanaf 3,95
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Spelt banket mix van De Notenshop
Creëer zelf de lekkerste baksels met de Spelt banketmix van De Notenshop. De mix vormt de basis voor het baksel, u voegt afhankelijk van wat u gaat maken zelf de laatste ingrediënten toe. Erg leuk om samen met iemand te doen maar ook uitstekend in uw eentje te doen, bijvoorbeeld als er 's avonds visite langskomt.
Benodigdheden
Gevulde koek, sloffen, kano:
- 500 g spelt banket mix
- 158 g boter
- ½ ei
Speltkoeken
- 500 g spelt banket mix
- 130 g boter
- ½ ei
- 15 ml water
Bereiding
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
- Gevulde koeken: uitrollen tot 3 mm, steek rondje uit, vul ze met het spijs en dek ze af met een rondje van het deeg. Duw met een vork de randjes op elkaar en bestrijk de koeken met wat eigeel.
- Sloffen: Uitrollen tot 8 mm, bekleed een sloffenring met het deeg.
- Speltkoeken: koeken rollen van gewenst formaat en ca. 1 cm dik snijden.
Afbakken:
- gevulde koeken: hete oven, circa 8 minuten op 170 °C onder- en bovenwarmte.
- Sloffen: Circa 20 minuten op 180 °C onder- en bovenwarmte.
- Speltkoeken: Circa 15 minuten op 180 °C onder- en bovenwarmte.
- Ingrediënten:SPELTbloem, VOLKORENSPELTmeel, Suiker, SPELTvlokken, Pompoenpitten, Gecarameliseerde suiker, Zonnebloempitten, Dextrose, Honingpoeder, Rijsmiddelen: E500, E450, Zout, Aroma, Aroma: natuurlijk boteraroma.
- Allergenen:Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda's, sulfiet, melk, ei, soja, lupine en sesam.
Art.nr. | 6500 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Art.nr. | 6500 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Land van herkomst | Nederland |
Energie in kJ | 1568 |
Energie in KCal | 374 |
Vetten | 5,9 g/100g |
- Verzadigd | 0,8 g/100g |
Eiwitten | 10,1 g/100g |
Voedingsvezels | 3,9 g/100g |
Koolhydraten | 70,3 g/100g |
- Suikers | 27,8 g/100g |
Zout | 1 g/100g |