Wegens drukte kan het voorkomen dat je order later wordt bezorgd dan dat je van ons gewend bent. Ons excuus voor het ongemak!

94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
Klantenservice
085-773-1163

Macaron Mix

Selecteer hoeveelheid
500 gram BV
Info
Op voorraad
6,25
 12,50/kg
20000 gram baal
Info
Op voorraad
199,95
 10,00/kg
Bewaren
De Notenshop
Waardering:
86% of 100

Macaron Mix, ideaal om zelf deze heerlijke Franse koekjes thuis te maken!

Daarom. De Notenshop.
  • Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
  • Onze klanten beoordelen ons met een
    94% van 100
    9.4 / 10
    Toon alle reviews
    !
  • De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
  • Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
  • Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving

Kante en klare macaron mix

Wil je graag zelf macarons maken? Met deze mix zet je binnen een handomdraai je eigen gemaakte macarons op tafel. De mix hoeft alleen maar angevuld te worden met water, even mixen en klaar! Ook de vulling is erg eenvoudig te maken met chocoladedruppels en slagroom.

Bereidingswijze

Macarond mix: 500 gram macaron mix, 90 gram water

  1. Mix de Macaronmix samen met het water zo’n 2 a 3 minuten met de mixer op middelhoge snelheid. Voeg eventueel vloeibare kleurstof naar wens toe.
  2. Vul een spuitzak met een rond spuitmondje met de macaronmix. Gebruik een macaronbakmatje of teken evengrote cirkels op een bakpapier en spuit hier de macarons op. Laat de macarons na het opspuiten minimaal 1 uur drogen op het aanrecht.
  3. Verwarm de oven voor op 150 graden. Bak de macarons in 14 a 18 minuten gaar. Haal de macarons na het bakken met bakpapier en al van de bakplaat en trek ze pas van het bakpapier als ze geheel zijn afgekoeld.

Voor de vulling: 200 g witte chocolade druppels, 100 g slagroom

  1. Verwarm de slagroom tot aan het kookpunt. Doe de chocolade druppels in een hitte bestendige kom. Schenk de warme slagroom over de chocolade en laat dit even staan zodat de witte chocolade kan gaan smelten door de warmte van de hete room.
  2. Roer met een spatel door het mengsel. Doe de chocolade ganache in een spuitzak en sluit de achterkant af. Laat de ganache helemaal afkoelen.
  3. Spuit een toefje op de helft van de macarons en dek af met een macaron.
  4. Bewaar de macarons in een bewaardoos of in de vriezer.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1895
Energie in KCal
453
Vetten
13 g/100g
- Verzadigd
2,2 g/100g
Eiwitten
7,5 g/100g
Voedingsvezels
2,5 g/100g
Koolhydraten
74 g/100g
- Suikers
65 g/100g
Zout
0,10 g/100g
Extra informatie
SKU
7540
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Nederland
Allergenen
Bevat gluten, ei, melk, noten. Kan mogelijk sporen bevatten van andere noten, pinda en sesam.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Ingrediënten

Suiker, AMANDELENTARWEzetmeel, scharrelEIwitpoeder, emulgator: E472b, emulgator: E477, plantaardige olie (raapzaad), glucosestroop, magere MELKpoeder, verdikkingsmiddel: E415, gejodeerd zout.

 
Klantbeoordelingen
4.3 / 5
86%
Gemiddelde uit 7 reviews
  1. Fan
    Uw beoordeling
    100%

    Door Wendy

    Op

    Heel gemakkelijk om te gebruiken en mijn genodigde geven me telkens opnieuw heel leuke complimenten...dus bakken maar !
  2. Heerlijk
    Uw beoordeling
    100%

    Door Jose

    Op

    Echt een aanrader. Lekker en heerlijke mix voor macarons. Makkelijk te kleuren met kleurstof.
  3. alleen voor de koekjes
    Uw beoordeling
    80%

    Door Rick

    Op

    jammer, ik dacht (niet goed gelezen) dat de mix voor het hele koekje zou zijn. dus ook de vulling makkelijk maken. Dat was niet het geval. Maar toch makkelijker dan helemaal zelf maken
  4. Top product
    Uw beoordeling
    100%

    Door Wendy

    Op

    Als je echt doet wat er op de bereidingswijze staat, heb je prachtige macarons. Ik verdeel het deeg en maak er dan met verschillende kleuren en vullingen.
  5. Goede mix
    Uw beoordeling
    80%

    Door I

    Op

    Eindelijk een goede mix voor macarons! Wel even goed de beschrijving lezen voor het totaal en de ingrediënten voor de vulling.