Kokosmeel (Biologische)
Biologisch kokosmeel met een lichte kokossmaak. Een goede vervanger voor andere meelsoorten en veelzijdig te gebruiken.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Biologisch kokosmeel
Kokosmeel is gezonder dan het grootste deel van andere meelsoorten en kan daarom goed gebruikt worden als alternatief in verschillende recepten. Mocht je de kokosmeel gaan gebruiken ter vervanging van een ander soort meel. Zorg er dan wel voor dat je genoeg vocht en eieren gebruikt. Om te voorkomen dat het baksel droog wordt. Daarnaast is kokosmeel erg eiwitrijk, wat goed is voor spieropbouw en -herstel. Het laurinezuur in kokosmeel heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking.
Kokosmeel is een goede meelsoort om mee te bakken. Van cakes tot muffins en proteïne power balls: met kokosmeel kan je alle kanten op. Wist je dat je biologisch kokosmeel ook kunt gebruiken als binder voor soepen en sauzen? Ideaal!
kokosmeel*.
*van biologische teelt.
-
HeerlijkHad het niet eerder gebruikt om mee te bakken. Is goede vervanger voor gewone meel en laat goed in keto of koolhydraat arm dieet.
-
Fijne kokosmeelWordt veel in baksels gebruikt en doet het daar erg goed in. Fijn van smaak en kwaliteit
-
goed alternatiefvoor gewone meel. Als diabeet altijd op zoek naar alternatieven voor tarwemeel. Amandelmeel gebruik ik het meeste met soms een combinatie met hazelnootmeel, lupinemeel, etc. Van kokosmeel kun je ook lekkere flensjes maken die je overal bij kunt eten ipv van brood, Zie LCC recept van Quint Ames
-
Fijn kokosmeelKokosmeel is fijn van structuur en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ik gebruik het in mijn koolhydraatarme baksels -
Lekker!Lekker en fijn in gebruik. Onder andere voor het maken van een lekker koolhydraatarm brood.