Kokosbloesem suiker (Biologische)
Kokosbloesemsuiker biologisch. Antibacterieel en ontstekingsremmend.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Biologische kokosbloesemsuiker
Biologische kokosbloesemsuiker is veel minder bekend dat normale kristal- en basterdsuiker. In kokosbloesemsuiker zitten veel meer voedingsstoffen dan geraffineerde suikersoorten: hierdoor is het een voedzamere suikersoort. Zo is kokosbloesemsuiker rijk aan magnesium, ijzer, zink, kalium en een aantal B-vitamines.
Kokosbloesemsuiker heeft een lage glycemische index, waardoor het minder erge schommelingen in de bloedsuikerspiegel veroorzaakt dan normale suiker. De sugarrush die je kunt krijgen van tafelsuiker, is bij kokosbloesemsuiker dus veel minder!
Je kunt 'normale' suiker goed vervangen door kokosbloesemsuiker. Dit komt doordat beide suikers ongeveer even zoet zijn. Biologische kokosbloesemsuiker heeft een lichte kokossmaak, maar deze proef je niet terug zodra je de suiker in een gerecht of baksel hebt verwerkt.
kokosbloesem suiker* (* van biologische teelt).
-
benieuwdnog niet geproefd maar het ziet er alvast prima uit. ik ben benieuwd naar de smaak als ik deze meng met yoghurt bvb
-
Lekkere suiker voor in ontbijt of bakselsSuiker met een lekkere smaak die ik beter verdraag dan 'gewone' suiker, omdat dit veel minder fructose bevat.
-
Perfecte suikervervangerIk kies bewust voor deze kokosbloesemsuiker omdat het een lekkere caramel smaak heeft een en lagere Glycemische index heeft. Waardoor het bakken voor mij extra leuk is geworden. Het heeft erg veel smaak. Beter dan andere suikerverangers
-
Gezonde suikervervangerKokosbloesemsuiker is de perfecte verantwoorde suiker. Het wordt op een andere manier in het lichaam opgenomen dan fructose of andere suikers. De smaak kan wel wat wennen zijn. In een baksel als cake/taart/koek merk ik het vaak niet, maar als je de suiker wil gebruiken voor een baksel waar suiker wat sterker aanwezig is, zoals kokosmakronen, dan kan het misschien wat te uitgesproken zijn. Xylitol is ook een verantwoorde vervanger als je niet zo'n overheersende smaak wil als kokosbloesemsuiker. Ook oppassen als je low FODMAP eet, want er zijn restricties voor kokosbloesemsuiker.
-
Fijn van samenstelling en lekkere smaak.Is een goede kwaliteit, fijne structuur en goede kwaliteit. Ook goede prijs en kwaliteit verhouding.