Dry Rub Vis
Met de heerlijke dry rub vis krijgt de vis op de barbecue nog meer smaak!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Dry Rub Vis
Ben jij wel fan van een goed stuk vis? Breng jouw vis op smaak met onze dry rub vis! Je kunt met deze dry rub de vis langzaam laten garen op de BBQ, maar je kunt het ook gebruiken om bijvoorbeeld kreeft op smaak te brengen. Met deze dry rub kan je alle kanten op!
Stook de grill maar op
Zin in een lekker stuk vis van de BBQ? Smeer jouw vis in met de rub en laat de vis langzaam garen. Het stuk vis neemt de kruiden van de rub goed in zich op, waardoor het lekker rijk van smaak wordt. Zo'n lekkere vis heb je nog nooit op!
Onze aanrader? Lekkere zalmfilets van de grill.
Bereiden
- Steek de barbecue aan en laat deze heet worden.
- Meng de kruidenrub met olijfolie en wrijf de zalm rondom in met het kruidenmengsel.
- Leg de zalm in een aluminium BBQ-schaal en rooster de zalmfilets in 10-15 gaar.
- Haal de zalm van de grill. Rasp een beetje citroenschil boven de zalm en serveer met citroenpartjes.
zeezout, suiker, gedroogde glucosesiroop, peterselie, peper, knoflook, gember, voedingszuur: citroenzuur, kervel, spinazie, rozemarijn, dille, plantaardige olie (raap), dragon.
-
Om zelf kibbeling mee te maken!De rub maakt bijvoorbeeld witte visfilet als koolvis lekkerder. Niet teveel van gebruiken; dan wordt het te zout en te kruidig.
-
Ideaal voor vis en garnalenDeze rub is heerlijk van smaak bij allerlei soorten vis. Ik gebruik hem ook bij een gebakken visje uit de pan, als smaakmaker.
-
Eerste keer uitproberenIk ga mijn man hiermee verrassen.
Vanaf nu alleen vlees kopen zonder kruiden