Ruby chocolade druppels
Na de traditionele smaken is het het tijd voor vernieuwing. Callebaut brengt je Ruby chocolade van Callebaut. Heerlijke lichtroze fruitige chocolade. Wacht niet te lang! Probeer hem nu!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Callebaut ruby chocolade druppels
Na de traditionele smaken melk, wit en puur hebben de makers van Callebaut iets geheel unieks op de markt gebracht. Namelijk ruby callets. Deze unieke lichtroze chocolade is alleen al een plaatje om naar te kijken maar smaakt ook nog eens heerlijk. Een heerlijk fruitige smaak.
Een leuk detail, deze callets zijn zonder toevoegingen van kleurstoffen of fruitstoffen. En is zoals je gewend bent van Callebaut uitermate geschikt voor het maken van chocolade repen, bonbons of andere heerlijke chocolade traktaties.
Deze ruby chocolade druppels zijn ongeveer 10 milimeter groot.
* De chocoladedruppels zijn van 100% Callebaut chocolade. De druppels zijn herpakt in verpakkingen van De Notenshop.
suiker, cacaoboter, magere MELKpoeder, volle MELKpoeder, cacaomassa, emulgator: SOJA lecithine, voedingszuur: citroenzuur, natuurlijk vanille aroma.
-
TopHad het nog nooit gezien echt een topper en heb dit gebruikt voor chocolaatjes te maken en heb nu nog over voor een taart
-
Roze chocolade, wat wil je nog meerChocoladedruppels zijn makkelijk te verwerken in heel veel gerechten. Roze chocolade is een luxe en het ziet er geweldig uit
-
Makkelijk in gebruikIk kocht deze roze druppels om te smelten en over de popcorn traktatie van mijn dochter te verspreiden. Was makkelijk in gebruik en zag er erg feestelijk uit.
-
SpeciaalHier kan je eens roze chocomousse van maken. Lekker maar niet makkelijk.
-
bijzondere chocoladeEerste keer gekocht prima spul. Smaak goed en ook goed op te smelten en als saus te gebruiken