Gratis verzending in NL v.a. €35,-
Vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur verzonden

Uitmuntende service & kwaliteit
100% tevredenheidsgarantie

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs
Dagverse producten met zorg verpakt

Biologische cacao

Bij De Notenshop kan je terecht voor overheerlijke biologische cacao producten. Van cacaopoeder tot aan rauwe chocolade en chocolade repen. Allemaal 100% biologisch en vrij van extra toevoegingen. Wij hebben een selectie gemaakt van hoogwaardige A-merk biologische chocolade en cacao. Bestel de lekkerste cacao eenvoudig en voordelig online bij De Notenshop.

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
5 items
Bio
Cacaopoeder (Biologische)
Cacaopoeder (Biologische) De Notenshop
Waardering:
95%

Vanaf 4,60

Bio
Cacao nibs (Biologische)
Cacao nibs (Biologische) De Notenshop
Waardering:
93%

Vanaf 4,25

Bio
Chocolade druppels puur (Biologische)
Chocolade druppels puur (Biologische) De Notenshop
Waardering:
95%

Vanaf 6,50

Bio
Cacao Massa (Biologische)
Cacao Massa (Biologische) De Notenshop
Waardering:
95%

Vanaf 7,95

Bio
Cacao boter (Biologische)
Cacao boter (Biologische) De Notenshop
Waardering:
96%

Vanaf 6,95

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
5 items

Biologische geproduceerde cacao en chocolade

Cacao en chocolade zijn heerlijk van smaak, geen wonder dat bijna iedereen dol is op deze producten. Deze cacao- en chocoladeproducten zijn volledig biologisch geproduceerd en samengesteld uit 100% biologische producten. Doordat deze producten vrij zijn van extra toevoegingen komt de smaak nog beter naar voren en geniet u van de heerlijke pure smaken van deze bioproducten.

Biologische chocolade

Biologische chocolade is gemaakt van enkel biologische grondstoffen, waaronder natuurlijk cacao. In het assortiment biologische chocolade van De Notenshop vindt u allerlei soorten chocolade producten, van chocoladedruppels om zelf de lekkerste baksels mee te maken tot kant en klare repen waar u op ieder moment van de dag van kunt genieten.

Biologische cacaopoeder

Cacaopoeder wordt gemaakt van de cacaoboon die onder hoge druk geperst wordt waardoor de cacaomassa uit de boon gedrukt wordt. Zo ontstaat er cacaoboter en cacaopoeder die u kunt gebruiken voor al uw recepten en baksels. De cacaoboon die hiervoor gebruikt wordt is volgens biologische wijze verbouwd en wordt geheel zonder toegevoegde middelen aangeboden.