Bigarreaux assorti (100 gram)
Bigarreaux assorti (gekonfijte kersen). Als garnering voor taarten en gebak of voor het maken van pudding.
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Bigarreaux Assorti (gekonfijte kersen)
Deze bekende bigarreaux worden ook wel Franse vruchtjes genoemd. In werkelijheid zijn het gekonfijte kersen. Ze worden gekleurd in geel, groen en rode kleuren en worden veel gebruikt als garnering op taarten en bij het maken van pudding.
Deze heerlijke bigarreaux is afkomstig uit Italië en is verkrijgbaar in een handige en voordelige verpakking van 200 gram.
Ingrediënten: 54% kersen, suiker, glucose-fructosestroop, zuurteregelaar: citroenzuur, kleurstoffen: E120, E133, E150.
Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda's, sulfiet en sesam.
Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.
Art.nr. | 4914 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Art.nr. | 4914 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Land van herkomst | Italië |
Inhoud | 100 gram pot |
Biologisch geproduceerd | Niet biologisch |
Energie in kJ | 1334 |
Energie in KCal | 314 |
Vetten | 0 g/100g |
- Verzadigd | 0 g/100g |
Eiwitten | 0 g/100g |
Koolhydraten | 78 g/100g |
- Suikers | 78 g/100g |
Zout | 0,02 g/100g |
- Mooie bigarreauxDoor Erica op 30-11-2020Mooi stevig en niet te plakkerig van teveel suikerstroop. Er zitten verhoudingsgewijs altijd wel te weinig rode in...
- topDoor Fadila op 16-12-2019zeer lekker en heel anders dan die op de supermarkt. Zeer blij mee.
- Mooie bigarreauxDoor Erica op 30-11-2019Mooi stevig, niet papperig of plakkerig. Goed fijn te snijden voor door tulbandbeslag
- Makkelijk verpakt in een emmertje, vooral als nietiet alles in een keer gebruikt wordtDoor Leo op 27-12-2018Ik gebruik deze vruchtjes altijd in de tulband, om deze net iets feestelijker en lekkerder te maken( ik snijd ze wel in kleinere stukjes en een paar hele op de bodem, wat laterals de tulband klaar is de bovenkant siert!
- heerlijkDoor Taart en Fantasy op 30-11-2018Deze zijn te gebruiken in de pencee gebakjes mm echt lekker