Amandelmeel
Smaakvol amandelmeel, 100% zuiver en altijd vers. Van nature glutenvrij.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Amandelmeel
Amandelmeel is een meelsoort die wordt gemaakt van geblancheerde amandelen. Geblancheerde amandelen worden kort gekookt in water, waardoor het bruine vliesje van de amandel gemakkelijk loslaat. Hierna worden de amandelen fijngemalen tot amandelmeel.
Amandelmeel is van nature glutenvrij én laag in koolhydraten. Perfect voor mensen die een speciaal dieet volgen!
Bakken met amandelmeel
Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen amandelmeel in hun recepten. Je kunt alleen niet zomaar elke bloemsoort vervangen door amandelmeel. Amandelmeel mag namelijk niet hoger verhit worden dan 180 ˚C. Doe je dit wel? Dan bestaat de kans dat het amandelmeel zuur wordt.
Met amandelmeel kan je alle kanten op: bak er de lekkerste cakejes, taarten en zelfs pannenkoeken mee!
AMANDELEN.
-
Ik gebruik amandelmeel voor beide: krisperige korstjes en zachte patisserie.Ik ben erg blij dat er een mogelijkheid is om glutenvrije producten te kopen tegen een betaalbare prijs + hoge kwaliteit. Dit is mijn persoonlijke redding voor iedereen blij en gezond te houden.
-
Prima!Ik ben er super blij van het pakje. Ik kan ze gebruiken voor alles, ook frangipanetaart.
-
Veel meel voor een leuke prijsMaak hiermee de luxe bananenbrood die jullie als recept hebben met deze amandelmeel. Gewoon te lekker en gelukkig gezond en beter dan normaal brood. Naast dat dit een goede kwaliteit amandelmeel is, is het ook nog eens voor een schappelijke prijs.
-
PrimaPrima product gebruikt het altijd om koolhydraatarm cake, taartbodems en waffels mee te bakken
-
Délicieux et pratiqueUne poudre d’amandes de qualité, a un prix très raisonnable. Belle qualité et fraîcheur.