Amandelmeel (NATUREL)
Naturel amandelmeel 100% zuiver en vers! Gemaakt van bruine amandelen.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Amandelmeel (naturel)
Amandelmeel is een meelsoort die wordt gemaakt van bruine amandelen. Normaal wordt amandelmeel gemaakt van geblancheerde amandelen (witte amandelen). Amandelmeel (naturel) is van nature glutenvrij én laag in koolhydraten. Perfect voor mensen die een speciaal dieet volgen!
Bakken met amandelmeel
Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen amandelmeel in hun recepten. Je kunt alleen niet zomaar elke bloemsoort vervangen door amandelmeel. Amandelmeel mag namelijk niet hoger verhit worden dan 180 ˚C. Doe je dit wel? Dan bestaat de kans dat het amandelmeel zuur wordt.
Ons naturel amandelmeel is uitstekend te gebruiken voor het bakken van brood, gezonde pannenkoeken en nog veel meer! Door de goede balans van het eiwitpercentage en het lage koohydraatpercentage is amandelmeel een ideale basis voor lekkere en voedzame bakproducten.
AMANDELEN.
-
Lekker grofPerfect voor door cakes met citroen!
Grover dan de fijne amandelmeel waardoor je een andere textuur krijgt. Lekker met nootjes! -
Fijn productPrima meel om de lekkerste baksels mee te maken, dus ik bestel deze telkens weer.
-
Heerlijk om bananenbrood met te makenVroeger gebruikte ik het amandelmeel van gepelde amandelnoten maar deze ongepelde geven echt nog iets extra aan mijn bananenbrood. Het smaakt heerlijk door en een heel goed alternatief als je eens glutenvrij wilt bakken.
-
Waar voor je geld!Heerlijke en verse kwaliteit! Ik maak er wafels, cakes en koekjes van. Gezond als tussendoor.
-
Prima amandelmeelPrima amandelmeel, gewoon hetzelfde te gebruiken als wit amandelmeel, alleen ziet het er wat meer 'volkoren' uit. Vind ik zelf een plus.