Terrasana Ahornsiroop Klasse C (250 ml)
Ahornsiroop Klasse C Bio van Terrasana 250 ml.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Terrasana Ahornsiroop Klasse C (250 ml)
Ahornsiroop is een natuurlijke zoetstof die veel gebruikt wordt als alternatief voor suiker. Ahornsiroop wordt gewonnen uit de stam van de Esdoorn bomen voornamelijk in Canada. In het voorjaar als de temperaturen rond het 0 punt schommelen scheiden de bomen een zoet sap af welke wordt afgetapt en opgevangen en vervolgens ingedampt tot de bekende heerlijke ahornsiroop.
Ahornsiroop is gezonder dan normale suiker, omdat het ook nog mineralen en antioxidanten bevat. Zo bevat de siroop calcium, kalium, ijzer, zink en mangaan. Maar het blijft natuurlijk suiker, dus gebruik het spaarzaam.
Ahornsiroop is verschillende kwaliteiten verkrijgbaar.
A-graad is verkregen bij de eerste tapping en heeft een wat meer lichtbruine kleur en een zachte smaak.
C-graad is verkregen bij een latere tapping en is wat donkerder bruin van kleur. Deze siroop is wat dikker en voller van smaak en hint wat naar karamelsmaak.
Ahornsiroop wordt ook wel esdoornsiroop of maple syrup genoemd.
Let op: bewaar de Ahornsiroop in de koelkast!
100% pure biologische ahornsiroop uit Canada.
- Super lekker vol van smaakSinds ik deze siroop ken, bestel ik nooit meer een ander. Echt de allerbeste voor over mijn bananenpannenkoekjes!
- PrimaLekker voor af en toe door de havermoutpap. Of op pannenkoeken pannenkoeken!!
- Doet wat hoortHeerlijk smaakvol in mijn baksels, gewoon in de yoghurt of voor over de zelfgemaakte wafels en pannenkoekjes
- Lekker zoet met een karameltoetsHeerlijke zoetmaker.
Handig om te gebruiken voor het zoeten van beslag, havermout, pannenkoeken, ... - LekkerLekker, goede smaak. Ben benieuwd hoe hij smaakt ten opzichte van de lichtere kwaliteit.