artikelen - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Ahornsiroop Klasse C (1000 ml)

Ahornsiroop Klasse C (1000 ml)

(0 beoordelingen)

Ahornsiroop Klasse C Bio van Terrasana 1000 ml.

Beschikbaarheid: In voorraad

Voorraad: 12

€ 18,95

Thumb Al meer dan 50 jaar ervaring, dus een brede kennis van onze producten
Vers Al onze pinda’s, noten en notenmixen worden iedere dag vers gebrand
Ster De beste prijs kwaliteit verhouding
Snel Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Overmorgen in huis
Verpakt Producten worden verpakt in een luchtdichte hersluitbare verpakking
Check Altijd alles op voorraad!
Beschrijving

Ahornsiroop is een lekker zoetmiddel wat als vervanger wordt gebruikt voor suiker of zoetstof. Deze siroop bevat veel waardevolle mineralen en is mild van smaak. Eigenlijk kunt u alle gerechten waar suiker in wordt verlangd, deze vervangen voor ahornsiroop.

Ahornsiroop wordt ook wel gebruikt als energiehoudend versterkingsmiddel bij sapkuren voor af te slanken of te ontslakken. Zo is ahornsiroop is een onmisbaar bestanddeel in de citroensapkuur. Kinderen vinden de siroop ook lekker op de boterham.

Voordelen van Ahornsiroop:
* een natuurlijk product (niet chemisch bewerkt)
* ongeraffineerd en dus rijk aan mineralen
* mild zoet van smaak
* lagere GI als “gewone”suiker

Ahornsiroop is een zoetmiddel wat gehaald wordt uit de stam van de esdoorn welke afkomstig zijn uit de grote Esdoornwouden van Canada. De Noord-Amerikaanse Indianen die deze Esdoorns hebben ontdekt, beheersten van oudsher de kunst om het zoete sap van de Ahorn (=Esdoorn) af te tappen en er een houdbare siroop van te maken.

Het productieproces is heel eenvoudig, afgezien van techniekverbeteringen altijd hetzelfde gebleven en volledig natuurlijk en biologisch. In het voorjaar, als de winter ten einde loopt en het kwik overdag weer boven nul komt, scheidt de esdoorn een speciaal sap met een hoog suikergehalte af. Dit houdt aan zolang de temperatuur schommelt tussen vriezen en dooien, variërend van 1 week tot maximaal 6 weken. De esdoorn wordt ingekerfd en van een buis voorzien, die het vocht afvoert. Afhankelijk van de dikte en sterkte van de boom worden maximaal drie tappunten ingebracht. Het vocht wordt sterk ingedampt tot een siroop overblijft met een hoge concentratie suiker en mineralen. De beheersing van de constante kooktemperatuur (4 graden boven het kookpunt) is van groot belang voor de kwaliteit van het eindproduct.

maple syrup.

Extra informatie
Gewicht 1000 ml
Land van herkomst Canada
Biologisch geproduceerd Biologisch